Rss Feed
  1. DEZZER

    Wednesday, February 20, 2013

    Assalamualaikumm,

    Haa hari nie aq nak cakap pasal satu website nie.. aq terjumpa dekat mane entah haha aq pon dah lupaa.. tapi  yg penting website nie bagus laaa. haha name website nie




                                                                      DEEZER

    namenye,site nie memang specialy untuk orang yg suka musik laa haha.. kalau yg tak suka dengar musik pon boleh masuk..xde hal punyee la beb.. site nie fungsi dier memang macam you tube tapi untuk >> lagu+advance+menarik lagii+mesra pengguna haha 

    dalam site nie semua lagu ade.. cakap la ape2 haha pastu korang tekan je terus kuar lagu tuhh.. senang cerita memang senang gile laa nak dengar lagu haha

    kalau korang nak masuk dalam site nie dan dengar lagu yg complete.. korang kene sign up dulu.. kalau korang nak senang. korang pilih yg log-in guna facebook..haa dier terus isikan maklumat diri korang guna facebook dan voila! korang boleh guna DEEZER dahh 

    dalam site nie dier memang lagu omputih banyakk tapi yg suprizee nie ade jugak lagu melayu dalam site tuu haha. contohnya macam lagu Sayang - Shae lagu nie ranking diorag tinggi gakk.. masa aq tulis entry nie.. lagu Sayang tu dekat ranking Ke-15 daripada 100 kott kira hebat la tuu

    lagu Fantastic Baby - Big Bang no 22 haha (aq bukan nak kondem lagu k-pop okayy) haha Gangnam Style - PSY no 48 kott. kiranye boleh tahan hebat jugak laa lagu malaysia nie dekat arena antarabangsa cehhh

    lagi satuu Deezer nie korang boleh download app dier dekat hanset korang.. xkira la Iphone ke Android ke Ipad kee  BB ke..tak kisah.. so korang  boleh dengar lagu yg korang suka dekt mane2 (kalau ade line internet la)


    Ha korang boleh download dekat hanset korang dengan free haha - Gambaq ihsan Google

    Ha nie contoh Website Deezer kalau korang bukak dekat komputer - Gambaq ihsan Google

    p/s:haa lagi satu korang kalau jumpa lagu2 yg korang tak pernah jumpa/dengar tu jangan pelik la ye haha 

    p/s:kalau korang nak masuk website tu sila click sinii atau korang boleh click dekat tulisan DEEZER dekat atas tuh.. bukan gambar tuu, tulisan bawah gambar tuu..yg font besar tuu haha


    |


  2. 3 comments:

    1. Qaseh said...

      number satu sape? wow~ hebat gila big bang. sayang TOP. Hahaha ;)

    2. Nur Fazreen said...

      auchh. pakcik sorang ni dah buat blog ! >.< owesome !

    3. fzan fauzan said...

      Haha sape buat blog?? sape? hahaha

    Post a Comment